nuff adv

Thursday, October 21, 2010

Interview lagi & lagi & lagi

isnin nnt nk kne interview kali ke-2 @ bank kt epoh.hmm tp kali ni position utk spm level..1st inteview ritu utk degree level.mane nye diploma level???sblm ni punye post aku x dpt,so arap kali ni lekat la.amin..x kesah la start dr bawah pn..yg penting gain exp tu..susahnye nk dpt kje,klu x dpt gak mmg kali ni nekad nk cont degree je.resume perlu diedit semula.letak yg seswai ngan spm level shj.huh!edit lagi.agak risau la.x ke mcm menipu sbb ade dip tp gtaw ade spm je.klu terkantoi ckp la,"sy ni mmg ade dip tp sy ni bkn ape,sy mmg nk sgt bermula dr bawah".cover la na! tu r kate membe aku tu.die pn akan g gak intvw tu nnt.mcik aku lak kate "xpe.bg yg die mintak je.spm die nk kn..so spm je la kita bg..".ye la kot.klu mnipu tu mayb cm ade dip tp ngaku saya ni de master da encik..haha..at least aku mmg de spm kn..ha..kerisauan ke-2, spm aku dlu amek science stream mane nk de subjek finance nye..ades.ape2 je r.ngaku je r mmg spm leaver..ape ade hal.hex..GOOD LUCK for both of us. chayo!chayo! 8-)

5 comments:

~SHiLA~ said...

ala ckp jela ade dip..tp ckp xkesah mule dr bwh..nk gain exp..bonus la 2 ade dip aply spm level jew

+iliyana+ said...

mude kate jgn..takot nnt waktu anta borang tu tros die reject.huhu.wei xde noti ke blog2 ni.haha

~SHiLA~ said...

ha tawu xpe..
sbb kite xtawu kn owg komen o reply komen..pas2 kene tgk lik blog owg 2 da reply kew x..haha

+iliyana+ said...
This comment has been removed by the author.
+iliyana+ said...

ha tu la.klu older post cane lak.xkn mampu nk cek satu2 kot

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...