nuff adv

Wednesday, November 3, 2010

ala..mane pegi fevret tv show aku ni!!

slalunye ptg² start pkl 2++ pm, mmg melekat r dpn tv, star world 711 tu...tp skrg lepas aku ter'miss beberapa hari sbb bz dgn sesuatu kerja..aku mengahadap balik tv, tp tgk² cite tu sume da xde.da abes ke??tukar mase len ke? bengkek gak r..korg pnh tgk how i met your mother x? 90210? ugly betty ? cinta kirana? 

how i met your mother ~ sitcom komedi.cite ni bez sbb relax je.tp agak 18sx.haha.ade 5org bbf..ted mosby,marshall,lily,robin n barney.mmg santai la cite ni.xde isue berat² pon..

90210 ~ ha ni mmg fevret aku..cte pasal high school student.mcm² isu ade.ade yg drug addict la..problem ble parent bercerai la..yg psychotic pn ade!



ugly betty ~ cite ni pn bez..pasal sorg imigran hodoh bername betty..d bez part,tiap kali betty ade bf, kre tahap kehenseman mereka agk tinggi gak r.ok² la utk betty.hahaha..& tiap kali betty de problem,xde 1 pn yg x settle..huh! cm senang je hidup ni kn.ape ade hal klu kite hodoh tp kite bijak kn..kn..yg petang² ni ulangan punye dr season1 - 4..w/pn da pnh tgk sblm ni kt 8tv masih sudi aku tgk berulang kali


cinta kirana~ yg ni xya kate la..sape je x ske cite ni.ulangan 10x sehari pn sanggup je tgk.1st judgement aku tgk cite ni, aku ckp cite ni x bez.even smpi hari ni pn cite ni biase² je.ok la...ok la...cite ni bez la gak kn..galang pn encem, kirana pn cantek.hmm da tgk pn hari²..mmg fevret mak aku cinta kirana ni.kadang² aku ase tgk cite ni sbb da rutin.jd x bole mis tp bkn sbb aku ske sgt pon.kehkeh


4 comments:

Anonymous said...

wey..ak da lame x nengok tb..len la ko..weuuuwh..hee

+iliyana+ said...

weeehaaaaa jgn r jelez.ngah aku tanam anggur ni je pn.sblm ni ha 3taun aku x ngadap tb kt png tu.ag sadis

~SHiLA~ said...

ehh sape anonymus 2..
xde blog ek..hehe
k wat blog utk mak cite psl cinte kirana gak..wakaka

+iliyana+ said...

haha xkn lak mak nk tules pasal cite tu je lak eh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...