nuff adv

Wednesday, November 3, 2010

bole pulak!!!

aku de beberapa akaun bank.ceh! bunyi cm banyak duet padahal sume nye tggl habuk je.banyak out dari in.ha cane..aku slalu gne maybank je so kad bank islam jarang la bukak.sejak zaman ptptn ni da berakhir, maka mmg berkulat dah kad bank aku tu.nk close aje, tp mak aku lak ckp, "biar je la, bkn die usik ko pon"

yg plg bez td la..aku g bank in duet.da settle sume, aku g r atm ingat nk cek. ye r nk confirm'n duet tu betol² masok..(ha aku mcm biase la mmg cerewet skt)..dgn penuh confident aku g atm tu, aku masukkan kad, skali da!! ble die tanye pin no..bole aku lupe.mak aih! jenoh aku perah otak nk ingat mmg x ingat.ha mmg nk bgtaw la aku da lame mengabaikan akaun bank islam ni kn.nk xnk tpakse la buat kad baru.klu x cane nnt aku nk draw duet tu balik kn....tpakse la g bank semula.akak kaunter tu pn bole tanye aku..eh td dtg da kn..skrg dtg balik sbb lupe no pin??

hahahha ye r kak..banyak sgt bende nk ingat dlm otak ni kot.mmg aku kne catat sume bende la dlm diary aku tu.da mcm makcik² da aku ni.no pin sdr pon leh lupe ke?..kehkeh







2 comments:

~SHiLA~ said...

k dgr cite real dulu br tgk blog..
agk kebizian laswik sbb pikap korg kt damansara..haha

+iliyana+ said...

haha sudah la!xya bace da wei.cte real ag menarik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...