nuff adv

Thursday, November 18, 2010

Diary - tempat luahkan perasaan

Sebagai tanda kasih syg terhadap diari aku..ase nk wat entry tribute utk die la.haha.aku ade 1 diary..name die MELODY MIKA.knp melody mika??haa jwpn die simple sbb aku ske pkataan melody & mika.so gabung jd la melody mika.haha..diary yg aku gune sejak tahun 2005 & skrg da tahun 2010..tp de tambahan aku selit diary tahun 2002..jd kira² 7 tahun aku gune diary yg same.aku x mcm org lain tiap² thn nk tukar diary baru.xbole la nk gune diary yg da de siap tarikh bagai² tu sbb aku taw aku xtules hari² pn.aku hanye tulis bende yg sgt personal shj memandangkan aku ni org yg sgt private.tp tu la, sekali tulis,nah kau! panjang meleret.membe aku pnh tanye, ko x penat ke menulis?? xpn da habit aku x ske nk kongsi cite personal ngan org.baik korg bersyukur sbb klu aku cukup nyampah ngan org asyik nk cite pasal die je..zzzzz borink! aisyh disebabkan aku baru berjinak² dlm blog ni..diary aku da kemana² da..ye la da xtaw kt mane 1 aku nk tulis.diary ni ade pantang! pantang disentuh org lain..tuan die yg berpantang la.aku ingat dlu aku naik baran ble taw membe aku g bukak diary aku.grrrr.blaja respect privacy org lain.name pn diary kn..skalipun korg xde diary, korg ttp kena paham pantang diary ni.langgar pantang, tuan die bole naik minyak wooo..baru² ni aku tukar cover die.ni cover ke4 & colour die purple cz currently aku mmg minat colour purple.

cover dpn & blakang (siap letak span lagi spy lembut cam bantal..weee selesa! haha)


page 1st


page last


karangan budak darjah4


huhu pangkah besar! ni la die klu suke sgt tulis pn bagai nk rak, ble da benci..jom pangkah besar² ;-)


ceh ade hati nk 10A.hampeh!


aku tampal chip yg aja saman aku dlu.syazana anda mmg prefect yg bagos.ngan haku² pn ko saman.huhu

sampul duet raye pn tampal.thanx puan sbb bg duet raye kt saya sorg je.wee sorry korg x dpt.tu la UBS korg x 100 cm aku.*haha nada riak* Astaqfirullahhalazim..huhu 

ble diary da penoh, siap kne buat pocket diary.x bez buat diary baru nnt da x bole nk ulang bace cite² lame.hee

++ membe aku ckp..yana ko patot bakar diary ko ni bile nk kawen nnt..takot kecik hati laki ko ble bace.katenye la.owhhh x perlu².aku da siap buat tempat utk letak mangga lagi..fully secured!! xde spe akan sakit ati sbb korg x bace ;-)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...