nuff adv

Monday, November 1, 2010

fuyoo 'beradabnye' driver ni

wahai driver sekalian..tolong la..jgn la buat cm jalan raya bapak korg y punye.betul cm aku dengar iklan kt radio dlu..manusia klu kat luar pergh mmg sopan santun.ble da msk kete,atas jalan die la raja! langsung x reti respect pengguna lain.marah ni! tp xmo la marah ngat sbb aku pn bkn btl.aku r org plg kedekut bg signal.ble tiba org len x bg signal pandai lak aku melenting ☻☺

kesah nye sabtu lps..lapar punye pasal mrata la carik port jual laksa.heh juara makan laksa ni.padahal breakfst pn da mkn laksa,thari tu carik ag laksa..disebabkan xde parking,aku srh adek aku sorg tu trn dlu.aku g carik parking.tbe² sasaran dikenalpasti.nmpk la 1 brader ni ngan plastik blambak² kt tgn menuju ke kete die.da taw la die da nk balik tu.aku pn drive kasik dkt sikit.ye la kang org rembat lak kn.signal pn da bg.patot org paham la aku nk msk parking tu..yg tuan punye kete tu mmg la 1 hal.sopan! slow motion gle.pelan² tekan alarm, pelan² bukak bonet, pelan² masok'n barang, pelan² bole lak g cek keliling kete dlu,pelan² bukak pintu kete, pelan² start enjin. hello.hello.hello!! brader saya ngah tggu ni.xpe la take all d time u want..xkesah..xkesah..

akhirnye! brader tu pn kluar la kete die.tp masih 10 tahun... x gak berlalu pegi.xpe sabar na..aku dekat'n skt kete aku..spy xde spacing besar antara kete aku & kete brader tu.ye la 10jam kot tgg brader slow motion tu.kalau org rembat, mmg x berbaloi la..tbe² ade lak minah bawak kete buruk ni lalu sblh.aku bg die laluan dlu.ingat die nk lalu pergi.skali da! dgn penoh biadab nye, die g masok parking tu. mmg $*%$#*% !!!! mmg betul la minah ni.dgn signal x bg nye. biadab sungguh..kalau dpt yg panas baran, minah ni mmg stok nk trima makian ni.time tu rase nk langgar je blakang kete die.geram gile r.vunguk btl!! punye aku nk jage parking tu.aku tggl'n skt je spacing, muat² kete aku nk msk je.minah tu xkn buta kot.xkn baru dpt lesen p smlm.xkn baru dok atas jalan raye rini..mmg baran.BIADAB punyer driver.bengkek aku tgk kete die masok.

aku pn pe lagi stop betol² blakang kete die.pastu hon lame².bengang! bengang! die ngan muke slambe badak tanpa rase bersalah,pandang aku pn tidak.relax je die kuar kete.mak aih! terok nye sifat.geram punye pasal.aku hon ag skali.kali ni kuat² & lameeeee....pastu baru aku blah. adddooooooyai..aku x kesah klu aku tggu nye kejap.bole r marah tu aku bg diskaun sikit.ni da la tggu nye lame.kre tahap tayar kete berakar da la ke tanah tu..beradab la wei.dpt org cm aku kre ko slmt g.dpt org len yg baran, lunyai da ko & kete buruk ko tu ☺

2 comments:

~SHiLA~ said...

kua la dr kete g marah..aishhh

+iliyana+ said...

uishhh xmo la..i x reti nk tarik² ambut org ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...