nuff adv

Friday, December 24, 2010

Orang lain amek result PMR, orang lain yg nervous. Tuan punye badan hareeeem nk kesah


PMR

Haaaa horey!!!!! Aku dpt 8A.. Wakakakka ngee. Xde maknanye. Xya berangan da nana oit. Ko tu da jauh sgt dr umur 15 tu. Eh tp xde la jauh sgt. Baru 6 tahun pn tggl'n PMR. Ok hari ni 23/12/10 tarikh kuar result PMR. Mak da suruh pesan kt adek aku sorg tu, ingatkan die pasal result sbb die x penah nk amek port periksa² ni. Heh kau! Ade die kesah?? wekkk bertuah betul.

Td bangun² tido mak call, "nana cepat siap temankan mak g amek result ammar". (adek aku skrg ade kt kl) Jadi aku & mak la g amek result die. Gile ktrg nervous. Mcm ktrg lak yg periksa. 1st impresion aku sesampai kt skola die, "eh lain nye suasana dr skola aku. Dulu ramai gile budak. Yg jerit² gembira ada, yg nangis² smpi kuar hingus xya ckp la. Confirm blambak." Ni x. Aku g skola die sunyi je. Eh dorg ni xnk amek result ke. Jam pkl 12 da pn. Bkn pkl 8am..

Haaaaaaa brapa adek aku dpt?? tetttttt rahsia. Haha yg pasti bkn 8 seperti diatas. Kehkeh.. Mak da pesan, "na ko jgn gtaw akak. Kalau amar nk taw, biar die sdr tengok result die". LOL.. 

Aisyh dear my dearest younger brother Ammar Izzat, ko tolong la fokus sikit. Blaja la rajin skt. Nnt azib dok umah banglo ko dok umah papan. Nak????

+EXTRAS+ Ade sorg budak ni tanye mak aku, mcik anak mcik ni form bape?? Aisyh tiba² aku ase mudeeee remaja lak. Ngehehehehe. Tbe² mak aku spoilt, "eh die ni taun dpn cekgu kt sini". Hexxx tbe² aku ase tua. Isyhhhhh..

dan.........extrassssssssssssssssss kpd mereka yg dpt straight A's CONGRATS!!!!!

8 comments:

~SHiLA~ said...

hahaha..dpt kurg 7 dr angke di ats..wakaka

eh bdk 2 tye sbb tgk xnmpk pn muke dak skola.2 yg dea pelik 2 trs tye mak..haha

○○○iliyana○○○ said...

haha taw xpe.ntah pape

farah farhana said...

tapi kan..kdg2 budak laki nih len sket..masa spm diorg lg success dr pmpuan hehe mybe sbb dirg baru jumpa subjek yg diorg btul2 minat kot hehe

Fxysche Nas said...

congrat kt adik u !!!

congrat juge sebb bejaye kekalkn awet mude !!! hehehehehe

○○○iliyana○○○ said...

farah~ye la kot.lg 1 kelebiihan budak laki ni, nmpk je main² slalunye bile xm mst score kn

○○○iliyana○○○ said...

fxysche~haha tq atas congrats tersebut.hee *mood bajet muda ag ni*

Ajie Mohd Tahir said...

hahaha.klaka.bole plak switch umo dlm sklip mata.XD

○○○iliyana○○○ said...

ajie ~ ni la die namnye flexibility ;-)))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...