nuff adv

Tuesday, December 14, 2010

Semua orang pn suka g REUNION / GATHERING ;-D

 REUNION SMK METHODIST (ACS) SITIAWAN : BATCH 2006


Sape suke g reunion angkat tangan!!! Saya.. Saya.. Suka la sgt..Sekali pn aku x penah pegi sebenarnya. Haha.. Aku cakap pasal reunion besar². Misalnya 1 batch ke, 1 skola ke. Kalau yg takat lepak ngan membe² dlm 10 org tu,  eh xya nk sebut reunion la. Kalau nk sebut gak nmpknye mmg hampir tiap hari la reunion kn. Kehkeh ;-D

Beribu riban alasan nape aku slalu miss nk g reunion, x kesah la reunion skola atau apa pn. Padahal excited gile ni nk join. Aku list 5 cukup la

  1. Dorg suke letak date last minute. I kn seleb, kn da bertindih date tu ;-P
  2. Isyh slalu xm mst lambat habes, padahal dorg da lama start cuti. Xkan nk tinggal final paper xm utk reunion laks. Erkk sumpah not worth it!
  3. SALAH FB (wee mmg ske letak kesalahan kt org lain kn. Eh org ke??) W/pn dorg da lame anta reunion invitation, haha sorry la aku slalu x pasan sbb kecik ngat invitation tu. Letak lak kt side2 fb. Mane nk perasan. Ble kaedah anta msg kt inbox lak, penah skali malam tu reunion, malam tu gak baru nk dpt msg. Grr lambatnye notification.
  4. Confius.. I bukan ape. Confius byk sgt reunion invitation utk mcm² batch. I jd lupa i ni batch yg mane ea?? Haha. Kadang lagi teruk dorg lupa tarok batch, extra confius, ni die ajak 1 skola ke ape?? (hex semata alasan)
  5. Alasan terakhir, adalah kerana bila aku mmg da malaz, maka aku x hadir. Simple alasan terakhir ni. Heee
Okie tadi aku dpt reunion invitation utk Smk Methodist (ACS) batch 2006. Dorg nk buat reunion pada 5/6 FEB 2011. Ngeee lambat gile lagi. Klu da awal, awal amat. X silap masa CNY. Ni ha, saya la makcik yang muka confident, tros klik ATTENDING. Cool la u ni mcik, da boleh taw 5/6 Feb tu akan free. Kehkeh. Xde maybe or InsyAllah dah.. Aisyh...

But seriously i'm looking forward to this. Bukan ape da 4 tahun tinggal skola (nk msk 5) mcm melampau je klu x attend kn. Agpon rindu lak nk jmp dorg sume. Harus la wajah dorg berubah-rubah kn ;-) 11 tahun kt acs, sama mcm kebanyakan dorg, aku pn da xtaw mane 1 classmates aku. Turun naik kelas, rasa nye mcm sume org pn penah jd clasmates aku. LOL.

Beberapa picca aku grab dari dorg - gathering sblm ni. Sila2 tengok @@





 






 

credit picca to : mr zali

+EXTRAS+ Nampak x?? Nampak x?? Nampak x muke happy mereka? So x aci! Cam benci je ble Dba & Intn tag  aku kt pic ni. Maka, aku akan pastikan aku hadir & TERSENGIH BESAR bagi setiap gambar. Hahaha ape ade hal..

10 comments:

~SHiLA~ said...

mane ath batch i?xde ke?haha
ala gath kazen² xltk pic pn..kn raye u oll gath :p

✿....rossa alina....✿ said...

sukenye g gath yea...hehehe

+iliyana+ said...

akak ~ zaman u xya reunion da..org muda cm i je g reunion.weee.pebende reunion kazen, buat pn tidak.haha

+iliyana+ said...

rossa ~ suke2 ;-P siap excited lagi

Fxysche Nas said...

reunion yg paaling best.
kalau masing2 da kahwen nnt
semua bw anak.
hihihihi
*tetibe je kn* =p

○○○iliyana○○○ said...

fxysche~haha anak lak berderet2..nayo!

Abun said...

nice banner reunion..Acs..A... Curi..S....
hahaahah...

reunion ssh nak wat,dlu dak skdbr 1994 ke 1999 reunion tahun 2010 mmg susah sgt..penin!!!

○○○iliyana○○○ said...

apek curi spender??lol

ape yg susah?nk handle mayb susah.tp utk org yg takat trima invitation, & tggl nk pegi je xde la susah kn.haha

aLya said...

waa..bestnye leh lepak ramai2 n bukak cite zaman skul..
alya pon slalu miss reunion..sob..sob..

○○○iliyana○○○ said...

alya~ha tu la..cite zaman dok rendah pn bole cite

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...