nuff adv

Monday, February 7, 2011

Annual Gathering 2011 - Acsian rawks!!!!!!!




Yeeee the day had come... Saturday the 5th :
♥ Smk Methodist A.C.S Reunion batch 2006 ♥


Waktu aku baca invitation ni, aku terbaca ade 2 session.. Walawei siap ade 2 session. Disebabkan ktrg ni beach girls and boys, maka event reunion tiap² tahun ape lagi kt beach la. Venue : Teluk Batik, Lumut... Mmg best la. Sesi ke-2, dinner kt Kopitiam, Marina Island. Ha yg ni ktrg x g..

Sbb takut jam & t.batek crowded dgn org, dorg buat event start pkl8.. Gilos la! Pagi gile kot. Janji melayu, aku & aja dtg pkl 9. Dah la pilih port paling hujung pantai. Aku sdr pn xpenah g smpi hujung sana. Tengah jalan lenggang lenggok ngan cik syazana, dari jauh siew lee jerit ILIYANA!!!!!!!!  sambil lambai². semua org pn melambai. Haa mmg warm welcome ♥  Siew Lee jerit lagi, ILIYANA BAHARUDDIN!!! oii siap nama penuh lagi. YE LAAA, SEE I MASIH INGAT FULL NAME U LAGI. SUDAH LAMA LA XNMPK U DEKAT 7 8 TAHUN... Haha lps tu semua org gelak. Adesss amoi ni. Tinggal kn skola pn baru 4 tahun. LOL

Siew Lee @ Mama Kong

Siew Lee ni penah clasmate dgn aku dr skola rendah lagi & dia ni class monitor. Disebakan rata² ktrg skola kt acs dekat 11 tahun, turun naik kelas, sampai rasanya semua org pn pernah jd clasmate. Da bercampur² smpi da x ingat clasmate tahun bila. Huhu.. Xpe la yg penting ktrg 1 komuniti ;-)))))

Ok la.. Event agak loose dan bebas. Ktrg main 1 game je lps tu masing² had fun sendiri². Ktrg main game ikat kaki dengan belon, lepas tu link kn badan antara satu sama lain dengan tali. Team baboon vs chimpanzee. Mengekek² ktrg gelak. Ganas gile main sampai putus tali. Yg Siew Lee x habis², BAIK-BAIK DENGAN TALI, NNT ADE YG TERIKAT TER-KURUS PULAK :-DDDDD

Yg dtg event pagi, aku, aja, dba, intn, siew lee, tze ching, daphne yingying, yana-k, sue, ninie, kero, KB, zali, hazeem, hafiz, nazrin, singh, emam dll.. Ktrg main 1 game aje, lepas tu semua org sebok nk naik banana boat & pancake (kne meniarap atas pelampung & bot tarik). Banana boat agak x menarik perhatian aku sbb sblm ni da penah naik, pancake lak mcm menyakitkan dada + keadaan dia yg agak menakutkan, jadi ktrg pilih pelampung duduk (erk x sure la nama dia ape). Ade seat utk 3 org & lps tu bot tarik. Gilos takut dia berganda² dr naik banana boat. Ktrg da mcm org gile. Selang seli kejap gelak kejap jerit. Naik benda alah tu agak menyakitkan, serious aku x perasaan taw² je aku tengok siku aku bleeding. Takut punye pasal x rasa sakit langsung. Ni mesti sbb kne zip pelampung tu. Adessss....

Mayb sbb CNY semua org cuti pantai pack gile dengan org. Waktu ktrg dtg kosong lagi, x perasaan langsung taw² je penuh padat dengan org.


@ 8.00 am


@ 9.00 am

@ 10.00 am


Aku cadang xmo mandi, so x bawak la sunblock. Tp aiseh klu korg da jumpa laut, erk mmg x boleh nk elak la. Berendam berjam² lps tu naik² lapar. Nasib baik KB bawak kek & scramble egg.. 

Best la reunion ni. Ingat zaman skola² dulu. Tua² pn masih lari kt koridor, g camping sama², main hantu² bagai². Zaman sekolah la masa paling seronok & relax je.... Hmm ni je la kje ktrg reunion kali ni. Chitchat aje.. Bergosip sikit, cakap bende merepek², lepas tu gelak besar². Heaven je.. 

W/pn da lama x jumpa dorg, xde lak rasa kekok ke. Baru² dtg je da gelak besar². Hasilnya, belum apa² lagi suara aku da hilang. Hoho.. Pagi² tu sblm dtg aku fikir gak, ahh mst aku kekok kot da lama x jumpa dorg. Ehhh xde maknanya nana oi!

In conclusion, gathering kali ni mmg HAPPENING & AWESOME ♥ 















Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...