nuff adv

Friday, March 4, 2011

Ape la nk jadi ngan blog aku ni

Huhu sadis aku tengok.. Dulu blog ni aku create skali ngan kakak aku. Sama² baru nk blaja blogging la.. Tp klu compare blog ni ngan blog kakak aku mmg jauh la beza. Ok la kn... utk blog baru dia da ade 100++ follower. Cm aku, hampeh! Haha..

Susah la skrg. Aku da kerja. Nk kata bz x gak. Malam ada je masa. Lagi pulak skrg aku dok lari² dari buat OT je. So mmg malam aku free pn. Tp tu la sbb kt ipoh aku stay ngan pcik aku, so internet susah sikit nk dpt. internet ada tp slow gila laaaa.. X sudi aku nk on9 dgn line tenet cm tu punye pantas! 

Bila dah malam x taw nk buat ape, aku kembali tulis diary (T.T nada sedih..aiceh!) Diary aku skrg pn da smpi x bape boleh nk tutup da. Padat sgt. 

Aku ingat lps ni aku tulis je la.. Pastu peram. Lps tu nnt balik umah sdr baru posting sume skali. Tp cm x best la pulak kn. X fresh jadinya cite tu. Basi dowh.. Hee :-D


1 comment:

~SHiLA~ said...

polower i rmi sbb i wat kontes..kih3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...